3 tips til hvor du kan rejse hen om vinteren

Det er ikke alle mennesker som er lige pjattede med minusgrader, slud, blæst og regn. Sådan kan vinterperioden nemlig godt se ud i det kolde nord. Det kan derfor være fristende at booke en rejse til de mere sydlige lande, for at blive varmet godt og grundigt op igen. Men, hvor er det egentlig ideelt at rejse hen på denne tid af året, hvis rejsetiden ikke skal være alt for lang? Dette kan du læse meget mere om her i artiklen.

1. Rejsedestinationer du kan nå indenfor 6 timer

Er du ikke klar på at skulle rejse med fly i mange timer, så er der heldigvis stadig nogle vinterdestinationer som du kan nå på forholdsvist kort tid. For eksempel er de Kanariske Øer et godt valg. Selvom, du måske tænker rent charter her, så kan man altså også opleve en anden side af de smukke øer i Atlanterhavet. Ellers, kan man også flyve til eksempelvis Egypten på denne tid af året. Prøv eventuelt at tjekke vejret for destinationer som ikke er alt for langt væk.

2. Få det bedste ud af vintervejret

Hvorfor ikke skifte badeferien ud med et anderledes eventyr? Du kan eksempelvis tage på skiferie i et af nabolandende, hvis det var noget. Der er bare noget helt særligt over at opleve sneen, når man er i bjergene og har muligheden for at kunne stå på ski. Husk dog at have det rette udstyr med, som eksempelvis en skirygsæk og masser af varmt tøj. Find den rette skirygsæk i linket her.

3. I sommerhuset

Du kan jo også vælge at holde ferie i eget land. Lej eventuelt et skønt sommerhus med pejs, måske endda pool og spa, for ekstra forkælelse. Tag i sommerhus med enten venner og familie og vær turist i eget land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *