indrette

4 gode tips til at indrette med dine ferieminder

Du har været ude og rejse. Måske var det med din familie, måske var det med dine venner, måske var det alene. Det kan være, at du rejser så ofte som muligt; det kan være, du kun har rejst én gang. Uanset hvad, har det at rejse haft en indflydelse på dig. Derfor giver det god mening, at du gerne vil bringe de ting ind i din hverdag. Den bedste måde at gøre det på, er at indrette dit hjem med dine minder. Her kan du se fire tips til, hvordan du kan gøre det.

1: Dine feriebilleder

En af de bedste metoder til at bringe din ferie ind i dit hjem, er ved at bruge dine feriebilleder. Du kan sætte dem frem i glas og ramme eller kaste dig ud i kreative gør-det-selv projekter. Det er helt op til dig, hvordan de skal fremstilles. Med billeder af dine minder kan du nemt se tilbage på dine fantastiske oplevelser, og det kan være med til at skabe det gode hjem. Du kan se flere artikler om det gode hjem her.

2: De små skatte

Du kan også dekorere dit hjem med de små skatte, du tager med hjem fra ferien. Det kan være naturens gaver, som en muslingeskal fra en tropisk strand eller et stykke sten fra et bjerg. Det kan også være ting, du har fået af andre mennesker; en hilsen eller en gave fra en ny ven. Disse ting kan hvile som pynt på en reol eller sættes op i en større udstilling. Du kan frit tilpasse det til din smag.

3: Flotte souvenirs

Souvenirs er også helt specielle. Et lille Eiffeltårn i din vindueskarm kan give noget elegance. En skildpadde af porcelæn med et maleri på dens skjold er unik. Magneter fra hele verden kan fortælle en historie fra dit køleskab. Souvenirs er med til at bringe noget fremmed ind i noget trygt, dine vante omgivelser. Det skaber balance; det gør dit hjem rart. Hvis du vil læse mere om det rare hjem, kan du klikke her.

4: Kultur som inspiration

Du kan også anvende landets kultur og kunstart som inspiration til møblementet i dit hjem. Mange kulturer har deres helt egen unikke stil at indrette på, fordi det giver mening for dem og i en historisk kontekst. Du kan nemt finde møbler og andre former for dekorationer, der er baseret på andre landes designvalg, så du kan bringe bidder af verden ind i din stue.

Gør dit hjem unikt

Der findes ingen andre mennesker, der har præcis de samme ferieminder, som du har. De er noget helt specielt, og det giver mening, at du gerne vil værdsætte dem. Ved at bringe dem ind i dit hjem og stille dem frem, kan du genleve dine bedste minder hver dag. Det giver dit hjem et anderledes og kulturelt udtryk, og du kan fremvise din personlighed igennem de minder. Om det er billeder, stykker af natur, souvenirs eller hele møbler, kan du være sikker på, at det vil give dit hjem en helt unik charme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *