storbyferie

4 tips til storbyferie med gutterne

Når man skal ud at rejse så vil man gerne have at turen bliver så mindeværdig som mulig. Man skal kunne sidde derhjemme efter rejsen og føle at tiden er blevet brugt nøjagtigt som man ønskede med store smil, måske en drink i hånden og generelt bare med en masse historier, oplevelser og minder man kan se tilbage på langt ud i fremtiden.

Men hvordan sikrer man sig så man får den bedste mandetur? Her får du fire tips der både bygger på hvordan du finder det bedste rejsemål, hvordan du finder byens mest livlige steder, hvad du kan gøre for at have en aktiv hverdag fyldt med masser af oplevelser, samt hvorfor det er en god idé at planlægge hele rejsen ud fra temaer så der kommer mere sammenhæng i rejsen.

Dybdegående forberedelse

Fordi en drengetur gerne skal være ungdommelig, så har man allerede nogle særlige tanker i spil. Man skal måske kunne drikke sig i hegnet, man skal kunne finde nogle sjove butikker der kan give en et lidt festligt look så man kan trykke den max af i nattelivet, altså forskellige kriterier der sættes op og som er med til at afgøre hvor rejsen går hen. Logisk nok vil du tage til en storby, men hvis der er et særligt distrikt eller en region der er mere i jeres smag, så giver det mening at lade rejsen gå til dette sted.

I forlængelse af at I forbereder hvor rejsen skal gå hen, så kan det også være en god idé både at spørge i fora og senere de lokale om der er nogle særlige klubber eller barer der bringer stemning i gaderne, men det vil være lige så relevant at spørge om der er steder man bør undgå; er der nabolag der fx er mere kedelige, stille og huser en ældre generation, så vil I kunne undgå disse områder komplet fra jeres planlægning så der heller ikke kommer nogle lyseslukkere.

Skal turen have et tema?

Skønt druk, fest, fis og ballade er noget af det bedste når man færdes rundt i storbyens natteliv, vil der altid være det spørgsmål tilbage; hvad skal man foretage sig i dagtimerne. Naturligvis kommer potentielle shoppeture og café besøg som de ideelle forslag, men rejser man til en af de større kystbyer, vil der være muligheder for at ligge og slikke sol, nyde udsigten med en kold drink på et håndklæde.

At skabe et tema for en rejse vil medbringe flere ideer til oplevelser. Ved en mandetur kan man sagtens forsøge at udfordre hinanden; gøre hele opholdet til en stor leg. Det lægger op til en form for ballade måske, men gør man det ordentligt kan man få en meget fysisk aktiv rejse med mange sjove billeder, klodsede og pinlige historier og vigtigst af alt en ramme når man skal fortælle de mange dumheder man oplevede på sin rejse så lytterne kan følge med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *