Bilferie med børnene 

Er du i færd med at planlægge, hvor turen skal gå hen sommeren 2022? Så er det stærkt anbefalelsesværdigt at overveje en bilferie. Om du vil rejse mod nord eller syd, er bil et idealt transportmiddel, da du med bil vil føle dig langt mere uafhængig. 

Har du i mange år været vant til at bestille flybilletter i forbindelse med din sommerferie? Så har du sikkert også oplevet det virvar, der typisk kan være forbundet med at skulle forholde sig til diverse flyafgange og andre tidsmæssige koordineringer.  

Husk altid sikkerhedsselen  

Hvis du beslutter dig for at tage bilen på ferie med din familie, er der først og fremmest nogle enkelte ting, som du bør være opmærksom på. 

Rejser du f.eks. med mindre børn, skal du være opmærksom på, at børn under 135cm skal placeres i en autostol. Dette af den grund, at skulle bilen mod al forventning kollidere, vil en autostol være med til at sikre dit barn. Er du i tvivl om, hvilken autostol dit barn skal bruge, kan du læse mere på https://autostol.dk/

Da en autostol kan være altafgørende i tilfælde af en ulykke, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med autostolen. Det er dit ansvar, som bilens fører, at børnene i bilen er spændt ordenligt fast, og at en eventuel autostol er korrekt monteret.   

En bilferie i dit tempo 

Bilferier står i stærk kontrast til en tur i lufthavnen primært af den grund, at du på en bilferie er langt mere uafhængig og selv kan sætte dagsordenen. I bil skal du ikke forholde dig til andet end dig selv og dit behov. Har du og din familie et ønske om, at stoppe ved rutens mange lokale byer, er der derfor intet, som stopper jer.  

Kvalitetstid med familien 

Det absolut bedste ved bilferier er, at du får muligheden for at tilbringe en masse gode stunder med din familie. Med de mange timer i bil, er der nemlig rig mulighed for at være sammen på en anden måde, end hvad man er i en travl hverdag. En bilferie kan på denne måde bringe familien tættere sammen og er derfor stærkt anbefalelsesværdigt.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *