Hvad er fordelen ved at have et udenlandsk kort?

De fleste danskere har et kort i en dansk bank, og det er egentlig også fint nok. Der kan dog være nogle fordele at hente ved at have et kort udstedt hos Revolut, Wise, eller Monese. I denne her artikel introducerer vi dig for de forskellige muligheder, og så kigger vi på, hvad der (måske) er bedst for dig.

En af de store fordele ved at have et udenlandsk kort er, at du kan få adgang til din konto på mange forskellige måder. Dette giver dig mulighed for at håndtere din økonomi på en mere fleksibel måde. Du har adgang til dine penge fra alle dele af verden, hvor der er net, og du kan foretage udenlandske overførsler meget hurtigere. Dette gør det nemmere at få adgang til sine penge, når der er behov for det. Desuden er der også flere sikkerhedsfunktioner indbygget i disse konti, som gør det muligt at beskytte sine penge mod tyveri og svindel. Dette er ikke unikt for udenlandske kort, men det er blot vigtigt at nævne, så du ikke tror, at sikkerheden ikke er i orden.

Typisk vælger danskerne enten Revolut eller Wise, fordi de har så mange forskellige funktioner og konkurrencedygtige priser. Det gør det til en utrolig god og omkostningseffektiv måde at holde styr på økonomien på. For eksempel kan du bruge dem til at betale for ting online, modtage penge fra venner og familie, udenlandske overførsler, konvertere valutaer, automatisere betalinger eller endda til at handle aktier. Med disse mange forskellige muligheder er det let at forstå, hvorfor så mange vælger disse udenlandske kort. Spørger du 10 unge mennesker, der er “internationale” i Danmark, så har de fleste af dem nok et kort fra Revolut, Wise eller begge. Endnu flere har hørt om disse tjenester. Der er mange penge at spare ved at have dem.

Derudover kan du også foretage billige SEPA-overførsler. SEPA står for Single Euro Payment Area og er et samarbejde mellem EU-landene, der sikrer billige betalinger inden for hele området. DIsse overførsler koster dog typisk 20-30 kroner i en dansk bank, hvorimod de koster et par kroner i en udenlandsk bank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *