Tryg aktier

Skal du til at investerer i tryg aktier, men ved ikke helt nok om virksomheden endnu? Så kan du med fordel læse vores indlæg om trygs virksomhed herunder.

Har du bil, lejlighed, hus eller andet som skal forsikres, så er du slet ikke i tvivl om at forsikringer er et emne der ofte bliver talt om, da det for mange næsten er en sport om at finde det billigste selskab, at få forsikret sine ting.

Tryg A/S ejer forsikringsselskabet Tryg forsikring og er Nordens største forsikringsselskab, som oveni købet også er dansk. Selskabet har forsikringsselskaber i lande som Finland, Sverige, Norge og ikke mindst Danmark, og forsikrer stortset alt der kan forsikres, om det er bil, hus, virksomhed, eller andet.
Tryg blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Ballerup, Danmark og beskæftiger ca 7000 medarbejdere, som hver dag arbejder for de ca 5.3 millioner kunder som selskabet har, og omsatte for ca 24milliarder kr. i 2021.

2022 er som vi alle ved et mærkeligt år, og det kan de store virksomheder også mærke, og Tryg er ikke en undtagelse, de har haft et første kvartal som ikke er noget at råbe hurra for, i første kvartal var omsætningen nede med ca 400millioner kr. iforhold til samme periode sidste år, og dette påvirker selvfølgelig forretningen, men til trods for at taber lidt penge, så er deres aktie i 2022 ret stabil, og har i år kun tabt 0,15% eller hvad der svarer til ca 25øre pr aktie, og det er bestemt noget der er værd at bemærke, for der er virksomheder som virkelig har tabt store penge, og tabt markedsværdi.

Dette bevidner om at aktien står ret stærkt og der er solid støtte fra de aktionærer som har aktien, de tror virkelig på den, og de beholder den i deres portefølje. Som en tak fra Tryg, så udlodder de udbytte 4 gange om året, nemlig hvert kvartal, til deres aktionærer.

Kunne du tænke dig at starte med at investere, så kan Tryg aktien købes på de danske platforme som Nordnet eller Saxo investor, og du kan via aktierdk.dk starte din rejse med at investere, og oprette dig på den platform som du føler er bedst for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *