london

10 byer du skal besøge mindst én gang i dit liv

her læse om 10 byer du skal besøge mindst én gang i dit liv, og som helt sikkert er mange flere besøg værd. Du kan få inspiration til, hvor du skal rejse hen på storbyferie næste gang.

Hamborg

Hvis du ikke har besøgt Hamborg endnu, så er byen klart et besøg værd. Du har mulighed for at komme på en skøn havnerundfart, gå en tur i centrum med smukke kanaler, shoppe i eksklusive butikker eller besøge en fantastisk zoologisk have.

London

London er en kæmpe storby, som har en masse at tilbyde. Du kan være kulturel på en masse forskellige museer, se en verdenskendt musical eller besøge Harry Potter World, som ligger lidt udenfor London. Desuden er den smukke by et shopping paradis for alle. 

København

Der er store muligheder for at se en masse lækre ting i København, både hvis du vil være kulturel, eller hvis du bare gerne vil bruge tiden i en storby. Du behøver ikke at rejse til udlandet, fordi København har meget at tilbyde. Det er desuden inklusiv et obligatorisk besøg i Tivoli.

Istanbul

En af de storbyer i Europa, der ligger længst væk, men som har mest kultur at byde på. Istanbul byder på skøn mad, lækre markeder og smukke moskeer. Det er en storby som ingen anden.

Rom
Rom er en helt unik by, som har alverdens must see seværdigheder. De fleste seværdigheder er gratis, og derfor er det en god idé at rejse til Rom, hvis du har et stramt budget, fordi du kan finde billige flybilletter. Desuden er maden helt fantastisk.

Venedig

Endnu en italiensk by, som er et besøg værd. Venedig er en by som ingen anden, hvis kanaler og arkitektur ikke findes andre steder i verden. Derfor er det værd at tage et eller flere besøg til den italienske by.

Barcelona

Hvis du endnu ikke har besøgt Barcelona, er det tid til at planlægge din næste rejse. I Barcelona finder du god historie og smuk arkitektur, og ikke mindst god mad. Du kan blande storbyferie og solferie.

Firenze

Firenze er en af de storbyer, som ikke særlig mange vælger at besøge, men det burde du. For byen er fantastisk, og du får arkitektur for alle pengene. Desuden er byens centrum til den mindre side, så den er nem at finde rundt i.

Milano

Italienske storbyer er helt klart et besøg værd, og Milano er også en af de byer, du skal besøge mange gange. Hvis du er glad for mode og tøj, så kan Milano give dig meget inspiration. Desuden kan du finde fantastisk mad i Milano.

Berlin

Der er ikke mange, der tager på storbyferie i Tyskland, men det kan du sagtens gøre. Berlin er fyldt med historie, hvilket alene gør byen værd at besøge. Dog findes der mange kulturer i Berlin, som gør dig besøg spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *