hotel

Airbnb, Hotel Eller Vandrehjem – Her Er Fordele Eller Ulemper Ved Begge Dele

Skal du afsted på ferie i år og ved du lige præcis hvor du skal hen, men du er i tvivl om hvor det er du skal bo henne? Læs med her og find ud af om Airbnb, hotel eller vandrehjem er den bedste løsning for dig.

Airbnb

Airbnb er en nyere løsning og er en mellemting mellem hotel og vandrehjem. Med Airbnb får du mulighed for at møde de lokale at kende gennem din vært og de vil som regel gerne give dig gode råd og vejledning omkring deres by. Samtidig har man ofte et værelse, hvor man kan gå ind og lukke døren, hvis man gerne vil være i fred.

Man kan selvfølgelig være rigtig heldig at kunne leje en hel lejlighed ud for en uge, eller hvor lang tid man nu end er afsted. Men som regel skal man dele fælles steder, som for eksempel køkken og badeværelse med sine værter

Ulempen ved Airbnb er selvfølgelig at du bor i nogen hjem og det kan for nogle mennesker være lidt svære at slappe ordentligt af. Du har ikke helt den samme frihed, som hvis du var på et hotel. Men til gengæld er Airbnb som regel meget billigere end et hotelværelse.

Hotel

Hotel er den gode gammeldags løsning.

Ulig Airbnb så har du altid muligheden for på et hotel at kunne gå ind og lukke din dør bag dig og give dit hoved lidt ro. Samtidig får man endda også ofte gjort rent på sit værelse hver dag og sengen pænt reddet op igen. Der er ikke noget bedre at komme hjem til en pænt opret seng og rent værelse, når man har brugt hele dagen på at vandre rundt i lokalområdet.

Derudover har hoteller ofte ekstra service de tilbyder som for eksempel en pool eller andre former for underholdningsrum.

Ulempen ved hotel er selvfølgelig, at det er den dyreste løsning. Man kan godt finde nogle lidt billigere hoteller, men det går også på bekostning af kvaliteten så.

Derudover er man mere isoleret på hotel, end man er på de andre muligheder, og det er derfor ikke lige så nemt at falde i snak med de lokale.

Vandrehjem

Vandrehjem er helt klar den billigste løsning af alle tre boligmuligheder og er derfor også grunden til at mange backpackere benytter dem, når de rejser på langfart gennem for eksempel Europa.

Der kan være meget stor forskel på vandrehjem, hvilket også er reflekteret i den pris de tager. Nogle vandrehjem er utroligt luksuriøse og pæne, imens andre er noget gamle og dårlig velholdte.

Den gode ting ved vandrehjem er, at man har rigtig gode muligheder ved at lære andre folk at kende. Der er som regel fælles områder, hvor man kan hænge ud med de andre rejsende og endda et vaskeri, hvis man gerne vil have noget af sit tøj vasket.

Den største ulempe er selvfølgelig, at du har meget lidt privatliv på et vandrehjem. Du deler bad med andre og sover på store sovesale. Så hvis du har rbug for meget privatliv og plads omkring dig, så er det ikke lige sagen for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *