Guide til at blive klogere på bitcoins

Rigtig mange har formentlig hørt om de eftertragtede bitcoins. Især hvis man er vild med investeringsverdenen, har man sikkert stødt ind i bitcoins. Dog kan det være lidt svært at forstå, hvad det egentlig er for noget. Heldigvis kan man hente mere information og guides til at komme i gang med investering i bitcoins.

Vil man købe bitcoin, kan man nemt gøre det hjemmefra på internettet. Før man kaster sig ud i investering af kryptovaluta, er det altid en god ide at blive klogere på, de forskellige risici det indebærer. Det kan nemlig være en smule risikabelt at lægge mange penge i bitcoins. Det er der mange gode grunde til. En af dem er de store udsving i kurs, samt udbud og efterspørgsel.

Køb af sin første bitcoin

Hvis man vil vide mere om, hvordan man kommer i gang med køb og salg af bitcoins, kan man læse en guide i aktieskolen online. Her kan man finde en vejledning til brug af platformen eToro. Dette er blot en af mange platforme, hvor man kan handle med den populære kryptovaluta. eToro er dog meget populær og anbefalet af mange grundet dens brugervenlighed.

I forhold til investering kan man altid være bagklog. Men havde man investeret 1000 kr. i bitcoins for omkring fem år siden, kunne man i dag have været mangemillionær. Det er en af investering, det kan altid være et sats at investere i det ene fremfor det andet. Det er også værd at vide, at det kan være en anelse risikabelt at investere i noget, hvis kurs er meget svingende.

Trin-for-trin guide til handelsplatformen

Når man har valgt ønsket handelsplatform til køb og salg af bitcoins, kan man komme i gang. Først og fremmest skal man blot oprette en konto. Her sætter man penge ind. Efterfølgende kan man vælge ønsket beløb, man vil købe bitcoins af. Der er desuden et mindstebeløb for købet af den digitale valuta. Man vælger derefter ”Åbn handel”, og så kan man få købt den første bitcoin.

Herefter kommer det sjove ind. På platformen kan man følge med i udviklingen af værdien af sin bitcoin. Når man føler, at tiden er inde til at sælge, kan man vælge at lukke handlen. Hvis der er en gevinst ved salget, kommer pengene direkte ind på sin konto inde på platformen. Efterfølgende kan man hæve pengene og evt. investere i noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *