Sådan rejser du billigt og sjovt 

Det er ikke altid nemt at forestille sig den perfekte rejse, hvis ens budget er minimalt. Men det kan faktisk være et benspænd, som ender ud med at give en endnu mere oplevelsesrig og vild ferie, end hvis man havde kunne gøre alting uden økonomiske overvejelser. 

Der kan være sjove ting ved at rejse på budget. Det afhænger selvfølgelig af, hvor man rejser hen og på hvilken måde, man ønsker at rejse. Hvis man drømmer om at rejse for at opleve en masse spændende ting og se verden på en ny måde, så kan et budget være en god måde at tvinge sig selv til at prøve noget nyt. Her er et par tips! 

Spar penge op til rejsen 

Det er klart, at der for de fleste skal en smule økonomi til for at rejse. Hvis man ønsker at spare op til ferien, er det en god idé at få kigget på sine udgifter og se efter mulige besparelser. Hvis du betaler renter til flere forskellige mindre lån, så kan du overveje at læse op på samlelån

For mange er samlelån en måde at nedbringe sine månedlige udgifter til lån på. Renter til korte og dyre lån kan løbe op i store summer. Når man optager et samlelån, betaler man de andre lån ud med det lånte beløb. Det betyder typisk en længere løbetid og derfor en lavere rente. For nogle kan det være en måde at spare penge i længden. På Jubii.dk kan du blive klogere på samlelån og sammenligne de forskellige udbudte lån. 

Gør som de lokale  

Når du først har fået sparet sammen og er klar til at komme ud at rejse, så er der mange måder at spare penge på. Det bedste råd man kan følge, er egentlig at gøre som de lokale. De store pengesugere er typisk turistfællerne. Hvis du kan undgå dem, og i stedet lede efter de lokale restauranter, barer og mødesteder, så er der penge at spare.  

Samtidig får du et meget mere autentisk billede af kulturen i det land, du befinder dig i. Oplevelserne du får ud af at følge de lokale vil højst sandsynlig være de mest mindeværdige og du vil med garanti møde nogle spændende mennesker. 

Prøv noget nyt  

Det er også altid en god idé at prøve at tænke ud af boksen, når man rejser. Det kan være, man kan tage et tog eller en cykel, selvom man måske plejer at flyve eller køre i taxa. Eller at man vil besøge de lokale kirker fremfor de store offentlige museer. At gøre noget nyt er en god måde både at spare penge og få en meget vildere og sjovere rejse, der virkelig skiller sig ud fra ens andre ferier. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *