Tag på ferie med rollator

Bare fordi man ikke er så let til bens længere, behøver det vel ikke at afholde én fra at komme ud og opleve noget? Seniorer med rollator kan sagtens tage på ferie, hvis bare man tager visse forholdsregler. Her får du vores bedste bud på, hvordan en skøn seniorferie kunne se ud! 

Der er eventyr at hente i alle aldre, og der er ingen grund til, at man skulle stoppe med at nyde dem. Også for seniorer med rollator er der masser af spændende oplevelser derude, og så længe man tænker en smule strategisk, kan det meste lade sig gøre. 

Gode alternativer til strandferien 

En ferie til en sandstrand er måske ikke det mest ideelle bud for senioren med rollator. Det vil være en rimelig besværlig udfordring at skulle styre hjulene igennem sandet hver dag. På den måde kan man ende med at være træt, før man overhovedet når ned til vandet. Og så er det ikke sikkert, at man har energi til at bade eller nyde livet i solen. 

Spring i poolen og slip for sandet 

Et godt alternativ kan derfor være at tage til et feriested med pool. Her kan man slikke sol og bade, præcis som ved stranden, men man slipper for sandet og det udfordrende terræn. Man kan både tage på et landligt ferieeventyr eller en byferie. Havnebassinerne i byerne er nemlig også en god bademulighed for de ældre med rollator. 

Stil rollatoren fra dig og tag en pause 

Det er ret vildt at tænke på, at senioren har gennemlevet et helt liv, er det ikke? Så mange oplevelser, så mange indtryk, så mange eventyr… Derfor kan en ideel ferie også være en total afslappende og selvforkælelse oplevelse.  

En romantisk og afslappende ferie for 2 

På et spa- eller kurophold kan man stille rollatoren fra sig og tage en velfortjent pause i et varmt eller kølende bad. Her er masser af tid til at reflektere over stort som småt, og fortælle hinanden gode historier. Det er også en helt oplagt ferie for par, og der er ofte romantiske tilbud at indhente. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *